• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bent visszatér a Charltonhoz  A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce úgy döntött, hogy nem véglegesíti Marcus Bent kölcsönszerződését, így a csatárnak vissza kell térnie a Charlton Athletichez.

  A Wigan 1 millió fontért igazolhatta volna le véglegesen a 30 éves játékost, de ezt nem tették meg, így visszatér a The Valley-be.

  A hírek szerint Bruce azért nem szerződtette Bentet, mert szerinte túlságosan is hasonló stílusban játszik, mint Emile Heskey.

  “Szerintem Marcus a lehető legtöbbet hozta ki magából, amikor pótolnunk kellett Heskey-t.” mondta a Latics mestere.

  “Szükségünk van valakire, aki gólokat szerez, aki másképp játszik, mint Heskey. Remélhetőleg nyáron megtaláljuk, akit keresünk.”

  Bent az egész 2007/08-as szezont a Wigannél töltötte kölcsönben, 32 meccsén 7 gólt szerzett. Utolsó 18 találkozóján képtelen volt bevenni az ellenfelek kapuját.

  Most ugyan vissza kellett térnie a Charltonhoz, de valószínűleg ott sem marad sokáig, mivel a csapat elnöke, Richard Murray azt mondta, átadólistára helyezi.

  “Marcus vissza fog térni hozzánk, mivel lejárt a kölcsönszerződése, de ő is egyike azon játékosainknak, akiktől szeretnénk megválni.” – mondta Murray.

  Forrás: eatsleepsport.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: