• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Owen kihasználja a szünetet  A Newcastle United csatára, Michael Owen arra használja a válogatott meccsek miatti szünetet, hogy javítson erőállapotán.

  Michael OwenFabio Capello ismét úgy döntött, hogy nem hívja be a 29 éves játékost az angol válogatottba, bár több csatára is megsérült az elmúlt néhány napban.

  Az olasz mester Owen rossz erőállapotára hivatkozott, amiben valóban lehet igazság, hiszen a támadónak hat hetet kellett kihagynia térdsérülése miatt. A Liverpoolban nevelkedett csatár elmondta, arra használja a jelenlegi szünetet, hogy visszanyerje régi formáját.

  “Már most elmondható, hogy Michael hasznot húzott a két hetes szünetből. Ráadásul a velünk maradt játékosoknak is sokat jelent, hogy vele edzhetnek” – mondta Chris Hughton, a Szarkák megbízott menedzsere.

  “A válogatott meccsek miatt beállt szünetek alatt megcsappan a keret, így több időnk van egy-egy játékosra.”

  “Michael minden erejével arra koncentrál, hogy elérje a célját. Most tért vissza hat hetes sérüléséből és szeretné visszanyerni erejét.”

  “Nagyon szeretne ismét jó állapotba kerülni, mert tudja, hogy nagyon sok múlik azon, hogy mennyit játszhat a szezon hátralévő részében.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: