• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rio valószínűleg játszhat, Bent megsérült



    Jó hír Angliának, hogy Rio Ferdinand minden bizonnyal pályára léphet holnap Ukrajna ellen. A keretbe egy újabb csatár, Gabriel Agbonlahor is bekerült.

    Rio FerdinandA Manchester United védőjét a szezon eleje óta vissza-vissza térő hátsérülése hátráltatja, emiatt a Szlovákia elleni barátságos meccsen sem játszhatott.

    Azóta viszont már edzett, így könnyen elképzelhető, hogy holnap vállalni tudja a játékot. Ferdinand és John Terry most játszhatnának először újra egymás mellett a védelem közepén a szeptemberi, horvátok eleni siker óta.

    Idő közben viszont egy újabb csatár, a nemrégiben behívott Darren Bent is megsérült, így Fabio Capello úgy döntött, behívót küld Agbonlahornak is. Az olasz mester azt is elárulta, Peter Crouch kezdő lesz Sevcsenkóék ellen.

    “Eredetileg egy olyan csatárt szerettem volna a csapatba állítani, aki gyors és kreatív. Crouch játszatásával ez a tervem felborul” – mondta Capello.

    “Crouch jó formában van, teljesen más a stílusa, mint Emile Heskey-nek vagy Bentnek, de jelenleg ő a legjobb, akit a kezdőbe tehetek.”

    “Bent is megsérült, térdproblémákkal küzd. Megpróbált velünk maradni, de nem tudta végigcsinálni az edzést.”

    “Úgy döntöttem, változtatok a kereten, ezért hívtam be Agbonlahort. Jól dolgozott az utóbbi hetek tréningjein, ezért esett rá a választásom.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: