• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anglia 3-1 Egyiptom: Capello Crouchot dicséri  Az angol válogatott tegnap hátrányból fordítva 3-1-es győzelmet aratott Egyiptom fölött. A csereként beállt Peter Crouch két góllal járult hozzá a sikerhez.

  Az egyiptomiak az első félidőben 1-0-s előnyhöz jutottak Mohamed Zidan révén. A második játékrészben az angolok magasabb fokozatba kapcsoltak és három gólt szereztek, ebből kettőt Crouch, egyet pedig Shaun Wright-Phillips vállalt magára.

  Capello elmondta, tudta, mire képes a Tottenham Hotspur csatára, de nem nevezte a kezdőbe, mivel szerette volna látni, hogy mire képes egymás mellett Wayne Rooney és Jermain Defoe.

  “Peter Crouch jó formának örvend jól játszott, de nem csak ő, az egész csapat jól teljesített” – mondta az olasz sztáredző.

  “Crouch fontos tagja a válogatottnak, már sok meccset játszott Anglia színeiben a vezetésem alatt. Most nem volt kezdő, mivel szerettem volna másokat is kipróbálni.”

  “Szerettem volna látni, mit tud együtt Rooney és Defoe. Azt már eddig is tudtam, hogy Crouch, Carlton Cole és Heskey hogy teljesít Wayne mellett. Fontos, hogy a világbajnokság előtt minél tisztább képet kapjak a játékosokról.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: