• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Defoe bizonyítana Capellónak



    Jermain Defoe szeretne visszakerülni az angol válogatottba. A Brazília elleni barátságos meccsen mindent el fog követni, hogy meggyőzze Fabio Capellót.

    Jermain DefoeDefoe jó formában volt és szép számmal lőtte a gólokat a válogatott mérkőzéseken, törött keze miatt azonban nem vehetett részt a két utolsó, vb-selejtezőn Ukrajna, valamint Fehéroroszország ellen.

    Helyét csapattársa, a szintén a Tottenhamben futballozó Peter Crouch vette át, aki a fehéroroszok ellen egy duplával vétette magát észre.

    Defoe 2009-ben mindig csak csereként kapott lehetőséget a Háromoroszlánosoknál, de örülne, ha szombaton végre kezdőként léphetne pályára.

    “Hogy vissza kell-e verekednem magam a válogatottba? Úgy hiszem, igen. Legutóbb Peter Crouch kapott lehetőséget, amit jól ki is használt. Ő egy fantasztikus játékos” – mondta a csatár.

    “Bántó volt, hogy sérülés miatt nem léphettem pályára az utolsó két meccsen. Nem akarok folyton a cserepadról beállni, de ha csak így van esélyem a bizonyításra, mindent meg fogok tenni.”

    “2009-ben még egyszer sem voltam a kezdőben válogatott meccsen. Remek lenne, ha ez épp Brazília ellen sikerülne, hiszen mindenki nagyon szeretne játszani ellenük.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: