• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Defoe bizonyítana Capellónak  Jermain Defoe szeretne visszakerülni az angol válogatottba. A Brazília elleni barátságos meccsen mindent el fog követni, hogy meggyőzze Fabio Capellót.

  Jermain DefoeDefoe jó formában volt és szép számmal lőtte a gólokat a válogatott mérkőzéseken, törött keze miatt azonban nem vehetett részt a két utolsó, vb-selejtezőn Ukrajna, valamint Fehéroroszország ellen.

  Helyét csapattársa, a szintén a Tottenhamben futballozó Peter Crouch vette át, aki a fehéroroszok ellen egy duplával vétette magát észre.

  Defoe 2009-ben mindig csak csereként kapott lehetőséget a Háromoroszlánosoknál, de örülne, ha szombaton végre kezdőként léphetne pályára.

  “Hogy vissza kell-e verekednem magam a válogatottba? Úgy hiszem, igen. Legutóbb Peter Crouch kapott lehetőséget, amit jól ki is használt. Ő egy fantasztikus játékos” – mondta a csatár.

  “Bántó volt, hogy sérülés miatt nem léphettem pályára az utolsó két meccsen. Nem akarok folyton a cserepadról beállni, de ha csak így van esélyem a bizonyításra, mindent meg fogok tenni.”

  “2009-ben még egyszer sem voltam a kezdőben válogatott meccsen. Remek lenne, ha ez épp Brazília ellen sikerülne, hiszen mindenki nagyon szeretne játszani ellenük.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: