• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az FA négy meccsre eltiltotta Fergie-t  Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) négymeccses eltiltást szabott ki Sir Alex Fergusonra az Alan Wiley jáékvezetőre tett megjegyzései után.

  Sir Alex Ferguson a negyedik játékvezetővel veszekszikA Manchester United mestere a Sunderland elleni 2-2-es mérkőzés után kritizálta a játékvezetőt.

  Az FA vizsgálatot indított a skót szakember ellen, akit bűnösnek találtak, így négy meccsre eltiltották. Ebből egyelőre csak kettőt kell letöltenie, a másik kettőt akár el is kerülheti, ha a következő szezon végéig nem keveredik hasonló incidensbe.

  “A bizottság minden tagja tiszteli és elismeri Sir Alex Fergusont azért, amit menedzseri pályafutása során elért” – mondta Paul Griffiths, a skót mester tárgyalásának vezetője.

  “Sir Alexet és a több vezetőedzőt is figyelmeztettük, hogy ezentúl szigorúbban fogunk eljárni a játékvezetők védelmében.”

  “A bizottság többször elemezte Ferguson szavait azok eredeti szövegkörnyezetében. Végül egyöntetűen arra jutottunk, hogy nem kellett volna ilyeneket mondania.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: