• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hamarosan két játékossal erősödhet a Birmingham  Úgy tudni, a Birmingham City közel áll ahhoz, hogy leigazolja Barry Fergusont a Rangerstől és kölcsönvegye Joe Hartot a Manchester Citytől.

  Barry FergusonA manchesterieknél Shay Given mellett lehetetlen bekerülni a csapatba, ezért Mark Hughes szeretné egy olyan csapathoz küldeni Hartot, ahol állandóan játszhatna és így nem pazarolná el a tehetségét a kispadon.

  A Birmingham már jelezte, hogy szívesen látná a fiatal kapus a következő szezonban. Hart jelenleg Svédországban van az U21-es Eb-n, amint visszatér valószínűleg semmi akadálya nem lesz, hogy a St Andrews stadionba költözzön egy évre.

  Ami Fergusont illeti, ő a jelenleg szerint mindenképpen távozik az Ibroxból, mivel kegyvesztetté vált a Rangersnél, még a csapatkapitányi karszalagot is elvették tőle.

  A birminghami mester, Alex McLeish jól ismeri a középpályást, mivel korábban együt dolgoztak a glasgow-iaknál, és szívesen adna neki egy új esélyt a bizonyításra.

  Már folynak a tárgyalások a két klub között, így elképzelhető, hogy a City hamarosan bemutathatja a skót játékost, mint legújabb szerzeményét.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: