• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hamarosan két játékossal erősödhet a Birmingham



    Úgy tudni, a Birmingham City közel áll ahhoz, hogy leigazolja Barry Fergusont a Rangerstől és kölcsönvegye Joe Hartot a Manchester Citytől.

    Barry FergusonA manchesterieknél Shay Given mellett lehetetlen bekerülni a csapatba, ezért Mark Hughes szeretné egy olyan csapathoz küldeni Hartot, ahol állandóan játszhatna és így nem pazarolná el a tehetségét a kispadon.

    A Birmingham már jelezte, hogy szívesen látná a fiatal kapus a következő szezonban. Hart jelenleg Svédországban van az U21-es Eb-n, amint visszatér valószínűleg semmi akadálya nem lesz, hogy a St Andrews stadionba költözzön egy évre.

    Ami Fergusont illeti, ő a jelenleg szerint mindenképpen távozik az Ibroxból, mivel kegyvesztetté vált a Rangersnél, még a csapatkapitányi karszalagot is elvették tőle.

    A birminghami mester, Alex McLeish jól ismeri a középpályást, mivel korábban együt dolgoztak a glasgow-iaknál, és szívesen adna neki egy új esélyt a bizonyításra.

    Már folynak a tárgyalások a két klub között, így elképzelhető, hogy a City hamarosan bemutathatja a skót játékost, mint legújabb szerzeményét.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: