• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes még az idén visszavonul?  A Manchester United pénzügyi igazgatóját, David Gillt nem lepné meg, ha a csapat legendája, Paul Scholes a szezon végén visszavonulna.

  Scholes a Blackburn Rovers elleni 1-1 után pályafutása 10. Premier League-címét ünnepelhette. Ő is pályára lépett a mérkőzésen, a második félidőben csereként küldte őt pályára Sir Alex Ferguson.

  A skót mester a következő szezonban is szívesen látná a veterán középpályást, aki ebben a szezonban minden sorozatot egybevéve mindössze 22 alkalommal lépett pályára. Gill azonban nem biztos benne, hogy a 36 éves játékos még egy évre aláír.

  “Nem lennék meglepve, ha Paul visszavonulna. Mi természetesen még mindig számítunk rá, a szezon végén leül majd Sir Alex-szel tárgyalni, akkor minden kiderül” – mondta a pénzügyi szakember.

  “Valószínűleg már meghozta a döntését, és bármi legyen is az, tiszteletben fogjuk tartani. Hosszú évek óta nagyszerű játékosa a csapatnak. Belegondolni is óriási, hogy Giggs a 12., ő pedig a 10. bajnoki címét nyerte ugyanazzal a klubbal.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: