• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes: “Az Arsenalnak sürgősen változtatnia kell!”  Paul Scholes szerint a Manchester Unitednél nem fordulhatna elő, hogy hat évig semmit nem nyer a csapat, amíg Sir Alex Ferguson a menedzser.

  Korábban az Ágyúsok hatalmas rivalizálást folytattak a Vörös Ördögökkel a trófeákért, de az utóbbi időben a londoniak már nem tudják felvenni a versenyt a manchesteriekkel.

  A United sorra nyeri a bajnoki címeket és egyéb trófeákat, míg az Arsenal a 2005-ös FA Kupa-sikere óta egy aranyérmet sem tud felmutatni.

  A manchesteri legenda, Paul Scholes szerint ilyesmi Ferguson irányítása alatt nem fordulhatna elő, ráadásul a jobb folytatásban sem igen bízhatnak a fővárosiak, ha valóban elvesztik legjobb játékosaikat.

  “Talán ők játsszák a legszebb focit az országban, de ez nem hozza meg mindig a kellő eredményt a számukra. Nem zavar, hogy a United játékát nem dicsérik, a lényeg, hogy mi megnyerjük a meccseinket” – mondta a szezon végén visszavonult középpályás.

  “Való igaz, hogy sokszor nagyon szép, élvezetes játékot mutat be az Arsenal, de mire mennek vele, ha nem nyernek semmit? Ráadásul most nem is ez a legnagyobb bajuk, könnyen lehet, hogy a nyáron olyan játékosok távoznak tőlük, mint Cesc Fabregas vagy Samir Nasri.”

  “Nem hinném, hogy Sir Alex hagyná, hogy hat évig ne nyerjen semmit a csapata.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: