• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes: “Az Arsenalnak sürgősen változtatnia kell!”



    Paul Scholes szerint a Manchester Unitednél nem fordulhatna elő, hogy hat évig semmit nem nyer a csapat, amíg Sir Alex Ferguson a menedzser.

    Korábban az Ágyúsok hatalmas rivalizálást folytattak a Vörös Ördögökkel a trófeákért, de az utóbbi időben a londoniak már nem tudják felvenni a versenyt a manchesteriekkel.

    A United sorra nyeri a bajnoki címeket és egyéb trófeákat, míg az Arsenal a 2005-ös FA Kupa-sikere óta egy aranyérmet sem tud felmutatni.

    A manchesteri legenda, Paul Scholes szerint ilyesmi Ferguson irányítása alatt nem fordulhatna elő, ráadásul a jobb folytatásban sem igen bízhatnak a fővárosiak, ha valóban elvesztik legjobb játékosaikat.

    “Talán ők játsszák a legszebb focit az országban, de ez nem hozza meg mindig a kellő eredményt a számukra. Nem zavar, hogy a United játékát nem dicsérik, a lényeg, hogy mi megnyerjük a meccseinket” – mondta a szezon végén visszavonult középpályás.

    “Való igaz, hogy sokszor nagyon szép, élvezetes játékot mutat be az Arsenal, de mire mennek vele, ha nem nyernek semmit? Ráadásul most nem is ez a legnagyobb bajuk, könnyen lehet, hogy a nyáron olyan játékosok távoznak tőlük, mint Cesc Fabregas vagy Samir Nasri.”

    “Nem hinném, hogy Sir Alex hagyná, hogy hat évig ne nyerjen semmit a csapata.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: