• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes és Fletcher új szerződést kapott



    A Manchester United vezetősége örömmel jelentette be, hogy meghosszabbította két saját nevelésű játékosa, Paul Scholes és Darren Fletcher szerződését 2012 júniusáig.

    Sir Alex Ferguson: “Paul egy igazi profi, aki mindenki számára példa lehet arra, hogyan lehet még ennyi idős korban is magas szinten futballozni. Már 34. életévében jár, amely azt jelenti, hogy pontosan 20 éve, 14 éves korában került a klubhoz. Nem mondok nagyot azzal, ha azt mondom, szinte azóta klasszis játékos. Darrenről úgy gondolom, hasonlóan megbecsülendő tagja a csapatnak, mint Ryan, Paul, és Wes, akik mindannyian évek óta csak a klubunkat szolgálják. Nagyon sokoldalú játékos, aki mára olyan szintre került, hogy bármely angol klubcsapatban helye volna, épp ezért örülünk, hogy hosszabbítani tudtunk vele.”

    Paul Scholes: “Nagyszerű dolog, hogy sikerült szerződést hosszabbítani, az előző szezon fantasztikusan sikerült. Azonban nem szabad elszállni a sikerektől, arra kell törekednünk, hogy újra és újra megcsináljuk azt, amit tavaly.”

    Darren Fletcher: “Amikor egy ilyen nagyszerű klub játékosa lehetsz, csak arra vágysz, hogy részese lehess a klubnál történő dolgoknak. Az itt található szellemiség igazán nagy élménnyé teszi a futballt, és remélem, hogy még sokáig ezen sikerekben gazdag történelmű csapatot szolgálhatom.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk:
    Újabb cikk: