• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tévez menni akar – már megint



    Az argentin válogatott csatár, Carlos Tévez ismét úgy nyilatkozott, hogy szeretné elhagyni a Manchester Cityt ezen a nyáron.

    A kék mezesek csapatkapitánya tegnap este egy rövid közleményben tudatta csapata vezetőivel, hogy szeretne távozni, hogy több időt tölthessen két lányával, Katie-vel és Florenciával.

    A manchesteri vezetők egyelőre nem reagáltak a játékos levelére, és egyelőre tárgyalni sem nagyon tudnak vele, hiszen ő is tagja a Copa Américán szereplő argentin válogatottnak.

    “Nagyon sajnálom, de arról kell tájékoztatnom a Manchester City vezetőségét, hogy szeretném elhagyni a klubot” – kezdte Tévez.

    “Szeretném, ha mindenki tudná, hogy nagyon tisztelem a csapatot, a szurkolókat és a tulajdonost, Manszúr sejket. Végig jól bántak velem. Remélem, az emberek megértik, hogy nagyon nehéz volt számomra az utóbbi egy év a családom nélkül.”

    “Elmondhatatlanul nehéz volt a lányaim, Katie és Florencia nélkül élni Manchesterben. Mindent értük teszek, róluk szól az életem. Muszáj közelebb lennem hozzájuk, hogy több időt tölthessünk együtt.”

    “Büszke vagyok, hogy csapatkapitányként BL-induláshoz és FA Kupa-győzelemhez segíthettem a Cityt, remélem, a szurkolók is úgy látják, hogy mindent beleadtam. Bízom benne, hogy én is aktív részese voltam a csapat fejlődésének, a jelenlegi vezetőséggel biztosan sikeres időszak elé néznek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: