• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tévez menni akar – már megint  Az argentin válogatott csatár, Carlos Tévez ismét úgy nyilatkozott, hogy szeretné elhagyni a Manchester Cityt ezen a nyáron.

  A kék mezesek csapatkapitánya tegnap este egy rövid közleményben tudatta csapata vezetőivel, hogy szeretne távozni, hogy több időt tölthessen két lányával, Katie-vel és Florenciával.

  A manchesteri vezetők egyelőre nem reagáltak a játékos levelére, és egyelőre tárgyalni sem nagyon tudnak vele, hiszen ő is tagja a Copa Américán szereplő argentin válogatottnak.

  “Nagyon sajnálom, de arról kell tájékoztatnom a Manchester City vezetőségét, hogy szeretném elhagyni a klubot” – kezdte Tévez.

  “Szeretném, ha mindenki tudná, hogy nagyon tisztelem a csapatot, a szurkolókat és a tulajdonost, Manszúr sejket. Végig jól bántak velem. Remélem, az emberek megértik, hogy nagyon nehéz volt számomra az utóbbi egy év a családom nélkül.”

  “Elmondhatatlanul nehéz volt a lányaim, Katie és Florencia nélkül élni Manchesterben. Mindent értük teszek, róluk szól az életem. Muszáj közelebb lennem hozzájuk, hogy több időt tölthessünk együtt.”

  “Büszke vagyok, hogy csapatkapitányként BL-induláshoz és FA Kupa-győzelemhez segíthettem a Cityt, remélem, a szurkolók is úgy látják, hogy mindent beleadtam. Bízom benne, hogy én is aktív részese voltam a csapat fejlődésének, a jelenlegi vezetőséggel biztosan sikeres időszak elé néznek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: