• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes 600. meccsére készül  A Manchester United veterán középpályása, Paul Scholes készen áll, hogy szerdán, a Portsmouth ellen lejátssza 600. meccsét is vörös mezben.

  Paul ScholesCsak Bill Foulkes, Sir Bobby Charlton és Ryan Giggs mondhatja el magáról, hogy többször lépett pályára a Vörös Ördögöknél, mint Scholes, aki 1994-ben, 19 évesen, egy Port Vale elleni meccsen mutatkozott be.

  A középpályásnak elévülhetetlen érdemei vannak klubja sikerében, mégsem volt körülötte soha nagy a médiafelhajtás és nem keveredett kényes helyzetekbe a pályán kívül.

  A United menedzsere, Ferguson elárulta, soha senki nem próbálta meg leigazolni a 600. meccsére készülő játékost, mivel tudták, semmi esélyük nem lenne a megszerzésére.

  “Vicces, hogy soha, egyetlen csapat sem kopogtatott az ajtónkon azzal, hogy szeretnék elvinni Paul Scholest. Tudják miért? Mert tudták, hogy őt nem lehetne elcsábítani innen” – mondta Fergie mester.

  “Talán volt olyan, aki személyesen megkereste és könyörgött neki, hogy igazoljon az ő csapatához, mert sajnos ilyen dolgok gyakran előfordulnak.”

  “Mindannyian tudjuk, hogy Paul soha nem hagyta volna el a klubot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: