• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “Az oroszok a legfontosabbak”  Guus Hiddink szerint sportszerűtlen lépés lenne az orosz válogatottal szemben, ha a következő szezonra is a Chelsea kispadján maradna.

  Guus HiddinkA holland szakember jelenleg egyszerre irányítja az orosz nemzeti csapatot és a londoni kékeket, de a május 30-i FA Kupa-döntő után már csak a válogatottal fog foglalkozni.

  Hiddink úgy érzi, rontaná Arsavinék esélyeit a vb-re való kijutásra, ha a következő idényben is két feladatra kellene koncentrálnia.

  A Chelsea játékosai szinte könyörögnek a mesternek, hogy maradjon, mivel Luiz Felipe Scolari kirúgása óta a visszájára fordította a dolgokat a Stamford Bridge-en és akár három trófeával is gazdagodhat a klub az évad végéig.

  A korábban a PSV Eindhovent is dirigáló menedzser elmondása szerint akkor sem maradna az előre megbeszéltnél hosszabb időre Londonban, ha a Kékek meg tudnának egyezni az Orosz Labdarúgó Szövetséggel.

  “Nagyon fontos, hogy jó kapscolatot ápoljak az orosz válogatott játékosaival, mert másként nem működhetne a dolog” – mondta Hiddink.

  “Augusztusban lesz egy barátságos meccsünk, ami után nagyon sietnem kéne, mivel két napra rá már a Chelsea-t kellene irányítanom.”

  “Aztán megint rohannék a válogatotthoz, mivel szeptemberben és októberben is fontos vb-selejtezők várnak ránk.”

  “Jól ismerem a játékosokat, így a megfigyeléssel nem lenne probléma, de rosszul érezném magam, ha cserben hagynám őket. Nem lenne túl spotszerű lépés a részemről.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: