• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink: “Az oroszok a legfontosabbak”



    Guus Hiddink szerint sportszerűtlen lépés lenne az orosz válogatottal szemben, ha a következő szezonra is a Chelsea kispadján maradna.

    Guus HiddinkA holland szakember jelenleg egyszerre irányítja az orosz nemzeti csapatot és a londoni kékeket, de a május 30-i FA Kupa-döntő után már csak a válogatottal fog foglalkozni.

    Hiddink úgy érzi, rontaná Arsavinék esélyeit a vb-re való kijutásra, ha a következő idényben is két feladatra kellene koncentrálnia.

    A Chelsea játékosai szinte könyörögnek a mesternek, hogy maradjon, mivel Luiz Felipe Scolari kirúgása óta a visszájára fordította a dolgokat a Stamford Bridge-en és akár három trófeával is gazdagodhat a klub az évad végéig.

    A korábban a PSV Eindhovent is dirigáló menedzser elmondása szerint akkor sem maradna az előre megbeszéltnél hosszabb időre Londonban, ha a Kékek meg tudnának egyezni az Orosz Labdarúgó Szövetséggel.

    “Nagyon fontos, hogy jó kapscolatot ápoljak az orosz válogatott játékosaival, mert másként nem működhetne a dolog” – mondta Hiddink.

    “Augusztusban lesz egy barátságos meccsünk, ami után nagyon sietnem kéne, mivel két napra rá már a Chelsea-t kellene irányítanom.”

    “Aztán megint rohannék a válogatotthoz, mivel szeptemberben és októberben is fontos vb-selejtezők várnak ránk.”

    “Jól ismerem a játékosokat, így a megfigyeléssel nem lenne probléma, de rosszul érezném magam, ha cserben hagynám őket. Nem lenne túl spotszerű lépés a részemről.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: