• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moyes: “A pénz nem minden”  Az Everton menedzsere, David Moyes szerint egyáltalán nem biztos, hogy csapata az élbolyba kerülne, ha egy milliárdos befektető felvásárolná.

  David MoyesMoyes vasárnap a Manchester Unitedet legyőzve bejuttatta csapatát az FA Kupa döntőjébe. Holnap újabb nagy próba vár a Stolverkosokra, ugyanis a Chelsea-vel csapnak majd össze a Stamford Bridge-en.

  A liverpooliak ellenfele a kupadöntőn is a londoni sztárgárda lesz, mely Roman Abramovics pénzének köszönhetően jutott oda, ahol van. Moyes ezzel szemben viszonylag kis költségvetéssel dolgozva épített erős középcsapatot a Goodison Parkban.

  “Nagyon hosszú út áll előttünk és jól tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz felvenni a versenyt az ország legjobb csapataival” – mondta a mester.

  “Lehet, hogy akkor sem kerülnénk közelebb a célunkhoz, ha kapnék 100 millió fontot átigazolásokra. Amire itt számíthatunk az a játékosaink akaratereje.”

  “Mindenki szeretne sok pénzzel dolgozni, de a menedzserek nagy része ezt nem teheti meg. Képesnek kell lenni pénz nélkül is megoldani a problémáinkat.”

  “Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egyáltalán ekkora összegeket is kaptunk a vezetőségtől. Megmutttuk, hogy bármi lehetséges, ha jó képességű, sikeréhes játékosokat igazolunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: