• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dalglish-nak megvan a véleménye a játékvezetőkről  Kenny Dalglish sajnálja, hogy nem mondhatta el a véleményét Howard Webbről a Liverpool Tottenham Hotspur elleni bajnokija után.

  A Spurs gyorsan vezetést szerzett Rafael van der Vaart góljával. A liverpooliak épp kezdtek volna visszakapaszkodni, amikor Webb megítélt egy vitatható büntetőt a fehér mezeseknek, amit Luka Modric értékesített, ezzel 2-0-s diadalhoz segítve csapatát.

  A visszajátszásokból jól látszik, hogy nem John Flanagan buktatta Steven Pienaart, sokkal inkább fordítva, ráadásul az eset a tizenhatos vonalán kívül történt. Dalglish-t is felháborította a döntés, de visszafogta magát a meccs utáni sajtótájékoztatón.

  “Nem azért vagyok itt, hogy vaskos büntetéseket szedjek össze, és az FA-t támogassam. Minden menedzser számára rossz, hogy nem mondhatja el szabadon a véleményét, de ami a legrosszabb, hogy a játékvezetőket nem hívják be ide, és nem kell megmagyarázniuk a döntéseiket” – mondta a skót.

  “Azt hiszem, a saját érdekemben az a legjobb, ha most rövidre zárom. Nem pusztán a bírót okolom a vereségért, kezdhettünk volna jobban is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: