• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Dalglish-nak megvan a véleménye a játékvezetőkről



    Kenny Dalglish sajnálja, hogy nem mondhatta el a véleményét Howard Webbről a Liverpool Tottenham Hotspur elleni bajnokija után.

    A Spurs gyorsan vezetést szerzett Rafael van der Vaart góljával. A liverpooliak épp kezdtek volna visszakapaszkodni, amikor Webb megítélt egy vitatható büntetőt a fehér mezeseknek, amit Luka Modric értékesített, ezzel 2-0-s diadalhoz segítve csapatát.

    A visszajátszásokból jól látszik, hogy nem John Flanagan buktatta Steven Pienaart, sokkal inkább fordítva, ráadásul az eset a tizenhatos vonalán kívül történt. Dalglish-t is felháborította a döntés, de visszafogta magát a meccs utáni sajtótájékoztatón.

    “Nem azért vagyok itt, hogy vaskos büntetéseket szedjek össze, és az FA-t támogassam. Minden menedzser számára rossz, hogy nem mondhatja el szabadon a véleményét, de ami a legrosszabb, hogy a játékvezetőket nem hívják be ide, és nem kell megmagyarázniuk a döntéseiket” – mondta a skót.

    “Azt hiszem, a saját érdekemben az a legjobb, ha most rövidre zárom. Nem pusztán a bírót okolom a vereségért, kezdhettünk volna jobban is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: