• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Nem voltunk elég jók”  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata egyszerűen nem volt elég jó tegnap, a Fulham elleni meccsen.

  Sir Alex FergusonA múlt heti, Liverpool elleni 4-1-es vereség után mindenki arra számított, hogy a Fulham ellen talpra állnak a Vörös Ördögök.

  Fergusonék azonban 2-0-ra kikaptak a Craven Cottage-en Danny Murphy és Gera Zoltán góljaival, ráadásul Paul Scholest és Wayne Rooney-t is kiállította Phil Dowd játékvezető.

  “Nem tudtunk felpörögni az első félidőben. Jól kezdett a Fulham, ami az FA Kupában elszenvedett 4-0-ás vereségük után érthető, de elkeserítő, hogy nem tudtunk felnőni a feladathoz.” – mondta a skót mester.

  “Ha egy csapat meccseket veszít márciusban és áprilisban, azért nagy árat fizethet. Szerencsére van előnyünk a bajnokságban, még ha nem is túl nagy. Remélem, mindenki jó formában lesz a Vb-selejtezők miatti szünet után.”

  Fergie mester Rooney kiállításáról is beszélt: “A bíró felé dobta a labdát? Nem, oda dobta, ahonnan a szabadrúgást kellett volna elvégezni, nem is találta el Dowdot.”

  “Azért dobta el a labdát, mert szerette volna, ha folytatódik a játék. Korábban John Paintsil is egy semmiségért kapott sárga lapot, pedig nem volt durva a meccs.”

  “Persze, el kell ismernünk, hogy egyszerűen nem voltunk elég jók, nincs értelme a játékvezetőt hibáztatni egy vereségért.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: