• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Nem voltunk elég jók”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata egyszerűen nem volt elég jó tegnap, a Fulham elleni meccsen.

    Sir Alex FergusonA múlt heti, Liverpool elleni 4-1-es vereség után mindenki arra számított, hogy a Fulham ellen talpra állnak a Vörös Ördögök.

    Fergusonék azonban 2-0-ra kikaptak a Craven Cottage-en Danny Murphy és Gera Zoltán góljaival, ráadásul Paul Scholest és Wayne Rooney-t is kiállította Phil Dowd játékvezető.

    “Nem tudtunk felpörögni az első félidőben. Jól kezdett a Fulham, ami az FA Kupában elszenvedett 4-0-ás vereségük után érthető, de elkeserítő, hogy nem tudtunk felnőni a feladathoz.” – mondta a skót mester.

    “Ha egy csapat meccseket veszít márciusban és áprilisban, azért nagy árat fizethet. Szerencsére van előnyünk a bajnokságban, még ha nem is túl nagy. Remélem, mindenki jó formában lesz a Vb-selejtezők miatti szünet után.”

    Fergie mester Rooney kiállításáról is beszélt: “A bíró felé dobta a labdát? Nem, oda dobta, ahonnan a szabadrúgást kellett volna elvégezni, nem is találta el Dowdot.”

    “Azért dobta el a labdát, mert szerette volna, ha folytatódik a játék. Korábban John Paintsil is egy semmiségért kapott sárga lapot, pedig nem volt durva a meccs.”

    “Persze, el kell ismernünk, hogy egyszerűen nem voltunk elég jók, nincs értelme a játékvezetőt hibáztatni egy vereségért.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: