• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bent még nem döntött  A Tottenham Hotspur támadója, Darren Bent a szezon hátralévő részében dönti el, hogy a White Hart Lane-en folytatja-e pályafutását.

  Darren BentAz angol válogatott csatár vezeti a Spurs legtermékenyebb játékosa 16 góllal, de Jermain Defoe és Robbie Keane visszatérése óta alig kapott lehetőséget.

  Csapata legutóbbi hat meccsén ugyan sorozatban kezdő volt, de valószínűleg visszakerül a kispadra, mivel Defoe felépült lábsérüléséből.

  Bent elmondta, az alapján dönt majd jövőjéről, hogy a londoniak utolsó öt meccséből mennyin kap lehetőséget. A 25 éves támadó számára azért különösen fontos a folyamatos játék, mert jövő nyáron ő is szeretne részt venni a világbajnokságon a válogatottal.

  “Senki nem szeret a cserepadon ücsörögni. A szezon során hol jól, hol kevésbé jól alakultak számomra a dolgok. Közeleg az idény vége, meglátjuk, mi lesz” – mondta Bent.

  “Szerettem volna több meccsen játszani és több gólt lőni. Ha nem játszol rendszeresen a klubodban, nem kerülhetsz be a válogatottba sem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: