• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vidic beszélt a Pompey csatárduójáról



    A Manchester United középhátvédje, Nemnja Vidic szerint a Portsmouth két csatára, Peter Crouch és Jermain Defoe remek kettőst fog alkotni idén.

    A szerb védőnek ma este fel kell majd tartóztatnia a két támadót, hiszen a Pompey és a United bajnoki meccsen csap össze, ahol mindkét csapatnak győzelemre van szüksége.

    A Portsmouth szeretné feledtetni a 4-0-ás kiütést, melyet a Chelsea-től szenvedett el az első fordulóban, a manchesteriek pedig szeretnének lépést tartani riválisaikkal a Newcastle United elleni döntetlen után.

    Vidic szerint mai ellenfelüknek remek csatárai vannak, de minden erejével azon fog dolgozni, hogy ne ezen a meccsen kezdjék meg a gólgyártást.

    “Nagyon tisztelem Crouchot és Defoe-t. Mindketten nagyon jó játékosok és sok gólt fognak szerezni idén, főleg hazai pályán.” – mondta a szerb védő.

    “Crouch nagyon magas, így a levegőben szinte mindig övé lesz a labda, Defoe pedig nagyon gyorsan tud mozogni a tizenhatos környékén, ezzel megnehezítve a védők dolgát.”

    “Nekünk, védőknek azonban meg kell tudnunk oldani az ilyen feladatokat. Tudjuk, hogy ki ellen kell játszanunk, ezért alaposan fel kell készülnünk, nagyon nagy szükségünk van a három pontra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: