• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson dühös Fryers átigazolása után!  Sir Alex Ferguson azt kérte az FA-től, hogy blokkolja Zeki Fryers átigazolását a Tottenhamhez, és indítson vizsgálatot a Standard Liegehez való igazolása okán.

  Fryers a MU akadémiáján nevelkedett, és 6 meccsen játszott az Old Traffordon. Elutasított viszont egy hosszú távú szerződést,így került képbe a Tottenham.
  Az üzlet viszont múlt nyáron meghiusult, mivel a PL rivális nem tudott megegyezni az átigazolást illetően.
  Ezután Fryers szabadon igazolható lett Európa bármelyik klubja számára, és ő a belga Standard Lieget választotta, 2 évre, augusztusban.
  Nem lepte meg viszont SAF-ot, hogy a Tottenhamhez ment az első adandó alkalommal, és ez nem boldogítja túlzottan.
  ” Csalódtam a Tottenhamben,” mondta Ferguson.
  “Ez egy manipulációja a helyzetnek. Meg akarták venni az elmúlt szezon végén, de nem tudtunk megegyezni. Megnézték próbajátékon, visszajöttek Portugáliából, és kijelentették, hogy nem tudják megvenni őt.
  ” Végül leigazolta a Standard Liege, de vártam, hogy lecsap majd rá a Tottenham januárban.
  ” A Liga meg kellene ezt vizsgálja, és addig nem kellene hitelesítse az igazolást, míg ki nem vizsgálják az esetet. Vizsgálat kell. Lehet, hogy telefonhívásokat is meg kell vizsgálni, vagy valami mást. Ez egyértelmű számomra.”
  A Tottenham így védekezett Fryers leigazolásával kapcsolatban, szóvívője lévén: “Zeki Fryers szerződés nélkül állt nyáron. Le akartuk igazolni, de nem tudtunk megegyezni a Manchester Uniteddal.
  ” Zeki a Standard Lieget választotta, aki fizetett a MU-nak. Zeki élvezte az itt eltöltött időt, míg a Standard nem váltotta le a vezetőedzőjét, és az új embernél Zeki már nem volt része az ő terveinek, amit ő elfogadott és megértett. Ilyen a futball.
  ” Ezen események szerencsétlen kombinációja, és az, hogy honvágya lett, az oka annak, hogy visszatért Angliába, és az ügynökei angol klubokkal léptek kapcsolatba. Ez adott nekünk egy második esélyt, hogy leigazoljuk, és a FIFA szolidaritási mechanizmusa miatt a MU is 5%ot fog kapni az átigazolási díjból.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: