• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United végül megszerezte Berbatovot



    A Manchester United az átigazolási időszak utolsó napján leigazolta Dimitar Berbatovot a Tottenham Hotspurtől 30,75 millió fontért.

    A Vörös Ördögök nem árulták el, hogy mennyit fizettek a bolgár válogatott támadóért, a Tottenham 30,75 millió fontról számolt be.

    Az üzlet részeként a Spurs megkapta egy évre kölcsönbe Fraizer Campbellt és megígérte, hogy nem vádolja többé a Unitedet azzal, hogy illegálisan próbált Berbatov közelébe férkőzni.

    “Ez egy nagyon fontos igazolás a számunkra, Dimitar az egyik legérdekesebb és legjobb csatár a világ futballjában.” – mondta Sir Alex Ferguson.

    “A stílusa és a képességei egy új dimenziót honak majd a támadójátékunkba, biztos vagyok benne, hogy népszerű lesz a szurkolók körében.”

    A 27 éves játékos is elmondta gondolatait a transzfer után: “Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Unitedhez igazoltam. Már várom, hogy újabb trófeákhoz segítsem a klubot a következő néhány évben.”

    A támadónak tegnapi nap délutántól egészen éjjelig a feszült rohanásról szólt, előbb a manchesteriek carringtoni edzőközpontjába utazott, majd az Old Traffordra, ahonnan egy dél-manchesteri kórházba vitték, hogy elvégezzék rajta a kötelező orvosi vizsgálatokat.

    Miután semmi problémát nem találtak nála, ismét az Old Traffordra ment, ahol már boldogan várta Ferguson és a United pénzügyi igazgatója, David Gill, hogy aláírassák a játékossal a szerződését. Fergie-ék 40 perccel az átigazolási időszak vége előtt nyújtották be a hivatalos papírokat a Premier League-nek, hogy regisztráltassák új szerzeményüket.

    Berbatov a Saha távozásával elárvult 9-es mezt viseli majd.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: