• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Varela készen áll a Manchester Unitedba igazolásra!  A tehetséges védő készen áll arra, hogy az Old Traffordra igazoljon, viszont a válogatott meccs előtt még át kell essen az orvosi vizsgálatokon.
  Az U20-as uruguayi válogatott tagja a szezon végén volt próbán az Old Traffordon, és lenyűgözte az edzőket, így le akarják őt igazolni. A 20 éves játékos lehet így David Moyes első igazolása. A felek már megegyeztek, így a játékos csak az orvosi vizsgálatokon kell átessen.
  “Pénteken megyek az orvosi vizsgálatra, és szombaton megyek az uruguayi U20as válogatottba,”mondta Varela a Futbol a lo Penarol rádiónak, mielőtt elhagyta Uruguayt.”Meg kell tanuljak angolul, de Rodolfo Catino már tanított (a Penarol kincstárnoka). A szerkezete nagyszerű.”
  Catino- aki Varelaval utazott, hogy a klub részéről is legyen valaki az átigazolásnál- szerint a tehetséges fiatal könnyen be tud majd illeszkedni az új országba.
  “Az üzlet megköttetett,”mondta Catino. “Meg kell beszéljünk még pár pontot, de semmilyen részt nem fogunk majd kapni egy jövőbeli átigazolásból.
  “2,8 millió körüli összegről van szó. Guille könnyen be fog illeszkedni Manchesterbe.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: