• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fellaini: “Nem fogok kilógni!”



    Marouane Fellaini reméli, hogy a lehető leghamarabb felveszi majd a Premier League ritmusát, miután klubrekordnak számító összegért az Evertonhoz igazolt.

    A középpályás 15 millió font fejében hagyta el a Standard Liege-t és költözött a Goodison Parkba a nyári átigazolási időszakban.

    Nagyon örül anak, hogy egy angol klubhoz igazolhatott, mivel szerinte ez az eredménye az elmúlt szezonokban végzett rendkívül kemény munkájának.

    Fellaini akár már vasárnap, a Stoke City elleni bajnoki meccsen bemutatkozhat. Saját elmondása szerint már nagyon várja, hogy ilyen magas szinte játszhasson.

    “Mentálisan fel voltam készülve a Standard elhagyására. Tudtam volna még fejlődni Belgiumban, de úgy éreztem, itt az idő a távozásra.” – mondta a játékos.

    “Fiatal srácként arról álmodoztam, hogy profi focista leszek és a világ legjobb bajnokságaiban fogok játszani és ez a vágyam most teljesült.”

    “Mindennél keményebben dolgoztam, hogy elérjem a célomat és Isten segítségével ez sikerült is.”

    “Nagyon örülök ennek az átigazolásnak, de az értem fizetett összeg önmagában még semmit nem jelent, a pályán is bizonyítanom kell.”

    “A Standard nem akart megválni tőlem, de az Everton ajánlata túl jó volt, hogy nemet mondjanak rá.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: