• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • De Gea aláírt a MU-hoz  A Manchester United 17 millió fontért megszerezte David de Geát az Atlético Madridtól. A fiatal kapus ötéves szerződést írt alá a klubbal.

  A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson az idény végén világossá tette, hogy a spanyol tehetséggel szeretné pótolni a visszavonuló Van der Sart.

  A skót meg is kezdte az egyeztetéseket az Atléticóval, és amíg a kapus az U21-es Európa-bajnokságon szerepelt, sikerült is dűlőre jutnia a madridiakkal.

  De Gea a torna végeztével Manchesterbe utazott, ahol átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta öt évre szóló szerződését a 19-szeres angol bajnokkal.

  “Nagyon büszke vagyok, és már alig várom, hogy pályára léphessek az új csapatomban. Feldobott, mikor először meghallottam, hogy egy akkora csapat keres, mint a Manchester United” – mondta a 20 éves hálóőr.

  “Miután megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, még motiváltabb lettem, még keményebben dolgoztam, hogy megmutassam,  mit tudok. Nagyon várom, hogy bebizonyíthassam, jó döntés volt leigazolni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: