• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Phillips nem megy Ausztráliába



    A Birmingham City veterán támadójának, Kevin Phillipsnek esze ágában sincs az ausztrál Perth Gloryhoz igazolni.

    Kevin PhillipsA 35 éves játékos két éves szerződést írt alá a Kékekkel a szezon elején. Idén már 13 gólt szerzett a City színeibe, annak ellenére, hogy viszonylag sokat volt sérült.

    A Glory mestere, Dave Mitchell jelezte, szívesen látná Phillipset csapatában, a csatár azonban elmondta, nem szeretné elhagyni a Birminghamet, akkor sem, ha nem sikerül feljutnia csapatával a Premier League-be.

    “Olvastam a híreket, de ötletem sincs, honnan származnak, én semmit nem tudtam a Perth Glory érdeklődséről” – mondta Phillips. “Nem szeretném Ausztráliában folytatni a pályafutásomat. Korábban is lett volna esélyem külföldre igazolni, de soha meg sem fordul a fejemben, hogy elhagyom Angliát.”

    “Egy fantasztikus csapat tagja vagyok és minden erőmmel a Premier League-be való feljutásra koncentrálok. Két éves szerződés köt a Birminghamhez és nincs olyan klub, ahol szívesebben futballoznék.”

    “Amikor nyáron ide igazoltam, arra gondoltam, hogy a Premier League-ben fejezem be a pályafutásomat. Nagyon jó helyen állunk, így minden esélyünk megvan a feljutásra. Akkor sem fogok más csapatot keresni, ha mégsem sikerül elérnünk ezt a célunkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: