• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Phillips nem megy Ausztráliába  A Birmingham City veterán támadójának, Kevin Phillipsnek esze ágában sincs az ausztrál Perth Gloryhoz igazolni.

  Kevin PhillipsA 35 éves játékos két éves szerződést írt alá a Kékekkel a szezon elején. Idén már 13 gólt szerzett a City színeibe, annak ellenére, hogy viszonylag sokat volt sérült.

  A Glory mestere, Dave Mitchell jelezte, szívesen látná Phillipset csapatában, a csatár azonban elmondta, nem szeretné elhagyni a Birminghamet, akkor sem, ha nem sikerül feljutnia csapatával a Premier League-be.

  “Olvastam a híreket, de ötletem sincs, honnan származnak, én semmit nem tudtam a Perth Glory érdeklődséről” – mondta Phillips. “Nem szeretném Ausztráliában folytatni a pályafutásomat. Korábban is lett volna esélyem külföldre igazolni, de soha meg sem fordul a fejemben, hogy elhagyom Angliát.”

  “Egy fantasztikus csapat tagja vagyok és minden erőmmel a Premier League-be való feljutásra koncentrálok. Két éves szerződés köt a Birminghamhez és nincs olyan klub, ahol szívesebben futballoznék.”

  “Amikor nyáron ide igazoltam, arra gondoltam, hogy a Premier League-ben fejezem be a pályafutásomat. Nagyon jó helyen állunk, így minden esélyünk megvan a feljutásra. Akkor sem fogok más csapatot keresni, ha mégsem sikerül elérnünk ezt a célunkat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: