• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • SWP-nek jótt tett, hogy kimaradt a válogatottból



    Shaun Wright-Phillips elmondta, segített visszanyerni a formáját, hogy egy ideig nem hívták be az angol válogatottba.

    A szélső, aki augusztusban 8,5 millió fontért visszatért a Chelsea-től a Manchester Cityhez, ott volt Fabio Capello bemutatkozó meccsén a Wembley-ben, Svájc ellen.

    Annak ellenére, hogy ott csereként beállva győztes gólt szerzett, nem kapott behívót az Andorra és Horvátország elleni Vb-selejtezőkre.

    Azóta Wright-Phillips remekelt, így nem csoda, hogy az olasz mester úgy döntött, Kazakhsztán és Fehéroroszország ellen bizalmat szavaz neki. David Bentley helyére kerütl a keretben.

    “Örülök, hogy a formámmal sikerült visszanyernem a helyem az angol válogatottban, mivel én is úgy érzem, hogy 100%-os állapotban vagyok.” – mondta a 26 éves játékos.

    “Csalódott voltam, amiért kikerültem a csapatból Mr. Capello első meccse után, de jót is tett nekem, hiszen ez motivált, hogy visszanyerjem a legjobb formámat, mert tudtam, hogy meg kell mutatnom, mit tudok, ha vissza akarok kerülni.”

    “Mindig van valamilyen kihívás az ember előtt, függetlenül attól, hogy mi a munkája és a kihívás mindenkiből a legjobbat hozza ki.”

    “Nem gondoltam, hogy többé már nem fognak behívni, de büszke vagyok, hogy visszakerültem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: