• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger szoros befutóra számít!  Az Arsenal edzője, Arsene Wenger szerint nagyon szoros lesz a bajnoki címért folytatott harc.Wenger
  Wenger ezt azután mondta, miután a Chelsea 1-0-ra győzte le a Manchester City, hétfőn, így az Arsenal az 1.helyen maradt.
  Az Arsenal 2 ponttal vezet, de Wenger elismerte azt, hogy nagyon szoros harc lesz a bajnoki címért a szezon végéig.
  “Sohasem könnyű megjósolni, hogy mi lesz. Már régen megmondtam azt, hogy senki sem fog túl nagy előnyt kiépíteni idén, és, hogy sok minden múlik majd azon, hogy mennyire egyenletes lesz a csapatok teljesítménye.”
  A Chelsea volt az első csapat az Etihad Stadiumban, a Birmingham City 2010-es esete óta, amely nem kapott gólt. Wenger szerint viszont minden másképp is alakulhatott volna.
  “A Chelsea veszélyesnek tűnt, a Manchester City pedig elcsigázottnak.
  “Nem volt olyan folyamatos a csapat játéka, mint a Tottenham ellen, és fizikálisan sem voltak olyan szinten. 1-1 is lehetett volna, de a Chelsea is nyerhetett volna 2-0-ra.
  “A meccs végén, a Chelseanek 65%os volt a labdatartása, és 25 lövése volt, így megvolt az esélyük a 2-0-ra is, de 1-1 is lehetett volna.
  “Az év ezen szakaszában, januárban, februárban, és márciusban, minden meccs egy háború, mivel mindenki harcol valamiért. Mi csak a meccseket akarjuk megnyerni.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: