• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Suarez: Gerrard helyében én visszavonultam volna a Chelsea elleni elcsúszás után!  Az uruguayi elismerte, hogy ő elgondolkodott volna a visszavonuláson Gerrard helyében, a kapitális hibája után.Suarez
  A vörösök 11 meccses győztes szériában voltak, és mindössze 7 pontra volt szükségük az utolsó 3 meccsen, hogy újra bajnokok legyenek 1990 után. Áprilisban jött viszont a Chelsea elleni meccs, az Anfielden.
  Suarez- aki 31 góllal a meglepetést jelentő bajnoki cím katalizátora lehetett volna, és aki 75 millió fontért a Barcelonaba igazolt-elmondta, hogy ő várhatóan elgondolkodott volna a visszavonuláson.
  “Ha Stevie cipőjében lettem volna, nem tudom, hogy érdekelt volna e még a játék,”írja Suarez a the Guardianban megjelent önéletrajzában.
  “Nagyon nehéz lehetett neki érzelmileg.
  “Az előző hetekben nagyon sok minden mondtak, ezért elég nagyok voltak az elvárások. Arról szólt minden, hogy ő vezeti bajnoki címre a Liverpoolt 20 év után, 25 évvel a Hillsboroughi tragédia után, amelyben meghalt az unokatestvére.
  “A kapitány, aki Liverpool nevelés, és aki eddig csak egy klubban játszott, nagyon peches volt a hibánál.
  “Még nem nyert bajnokságot. Stevie hitt a győzelemben, akárcsak mi.Most virtuálisan elvették ezt tőle, a Chelsea elleni elcsúszásakor.
  “Úgy gondolom, hogyha a Chelsea nem talál akkor be, akkor nem találtak volna egyáltalán be. És ha egyszer hátrányba kerülsz ellenük, akkor lehetetlen nyerni.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: