• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Suarez: Gerrard helyében én visszavonultam volna a Chelsea elleni elcsúszás után!



    Az uruguayi elismerte, hogy ő elgondolkodott volna a visszavonuláson Gerrard helyében, a kapitális hibája után.Suarez
    A vörösök 11 meccses győztes szériában voltak, és mindössze 7 pontra volt szükségük az utolsó 3 meccsen, hogy újra bajnokok legyenek 1990 után. Áprilisban jött viszont a Chelsea elleni meccs, az Anfielden.
    Suarez- aki 31 góllal a meglepetést jelentő bajnoki cím katalizátora lehetett volna, és aki 75 millió fontért a Barcelonaba igazolt-elmondta, hogy ő várhatóan elgondolkodott volna a visszavonuláson.
    “Ha Stevie cipőjében lettem volna, nem tudom, hogy érdekelt volna e még a játék,”írja Suarez a the Guardianban megjelent önéletrajzában.
    “Nagyon nehéz lehetett neki érzelmileg.
    “Az előző hetekben nagyon sok minden mondtak, ezért elég nagyok voltak az elvárások. Arról szólt minden, hogy ő vezeti bajnoki címre a Liverpoolt 20 év után, 25 évvel a Hillsboroughi tragédia után, amelyben meghalt az unokatestvére.
    “A kapitány, aki Liverpool nevelés, és aki eddig csak egy klubban játszott, nagyon peches volt a hibánál.
    “Még nem nyert bajnokságot. Stevie hitt a győzelemben, akárcsak mi.Most virtuálisan elvették ezt tőle, a Chelsea elleni elcsúszásakor.
    “Úgy gondolom, hogyha a Chelsea nem talál akkor be, akkor nem találtak volna egyáltalán be. És ha egyszer hátrányba kerülsz ellenük, akkor lehetetlen nyerni.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: