• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard majdnem a Chelsea-hez igazolt  Steven Gerrard néhány éve komolyan elgondolkodott rajta, hogy a Chelsea-hez igazol, mivel úgy érezte, a Liverpool nem elég erős.

  Steven GerrardA középpályást először 2005-ben próbálta a Stamford Bridge-re csábítani a Kékek vezetősége, azóta is fel-felmerül néha egy esetleges átigazolás lehetősége.

  A 28 éves játékos azonban kitartott a Pool mellett, mely annyira megerősödött, hogy mára a Manchester United legnagyobb ellenfele lett a bajnoki címért folyó harcban.

  Gerrard elárulta, megfordult a fejében, hogy elfogadja a Chelsea ajánlatát, de örül, hogy végül a maradás mellett döntött.

  “Abban az időben nagyon nyugtalan volt az egész csapat, amiért nagyon messze voltunk a bajnoki címtől, ez a fő oka, hogy annyi Chelsea-vel kapcsolatos átigazolási hír megjelent akkor” – mondta az angol válogatott játékos.

  “Ez az oka annak is, hogy majdnem sikerült elcsavarniuk a fejemet, de nagyon örülök, hogy nem mentem sehová, mivel most egy olyan csapat tagja lehetek, amely a közeljövőben nagy sikereket érhet el.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: