• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard majdnem a Chelsea-hez igazolt



    Steven Gerrard néhány éve komolyan elgondolkodott rajta, hogy a Chelsea-hez igazol, mivel úgy érezte, a Liverpool nem elég erős.

    Steven GerrardA középpályást először 2005-ben próbálta a Stamford Bridge-re csábítani a Kékek vezetősége, azóta is fel-felmerül néha egy esetleges átigazolás lehetősége.

    A 28 éves játékos azonban kitartott a Pool mellett, mely annyira megerősödött, hogy mára a Manchester United legnagyobb ellenfele lett a bajnoki címért folyó harcban.

    Gerrard elárulta, megfordult a fejében, hogy elfogadja a Chelsea ajánlatát, de örül, hogy végül a maradás mellett döntött.

    “Abban az időben nagyon nyugtalan volt az egész csapat, amiért nagyon messze voltunk a bajnoki címtől, ez a fő oka, hogy annyi Chelsea-vel kapcsolatos átigazolási hír megjelent akkor” – mondta az angol válogatott játékos.

    “Ez az oka annak is, hogy majdnem sikerült elcsavarniuk a fejemet, de nagyon örülök, hogy nem mentem sehová, mivel most egy olyan csapat tagja lehetek, amely a közeljövőben nagy sikereket érhet el.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: