• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger a vereség ellenére elégedett  Arsene Wenger megdicsérte az Arsenal fiataljait az Olimpiakosz elleni 1-0-s vereséggel záruló Bajnokok Ligája-meccs után.

  Arsene WengerAz Ágyúsok továbbjutása már biztos volt, így Wenger megengedhette magának, hogy egy mindössze 21 év átlagéletkorú csapatot küldjön pályára. A győzelemmel a görögök megszerezték a csoport második helyét.

  A védelemben Mikael Silvestre mellett olyan játékosok kaptak lehetőséget, mint a 18 éves Tom Cruise és a tartalékcsapat kapitánya, Kyle Bartley.

  A walesi válogatott Aaron Ramsey jól feledtette a pihenő Cesc Fabregas hiányát, valószínűleg jobb eredményt értek volna el a londoniak, ha Theo Walcott és Carlos Vela kihasználták volna a helyzeteket.

  “Nagyon büszke vagyok a fiatalokra, rengeteg jó megoldást láttam tőlük” – mondta Wenger.

  “Senki sem okozott csalódást, nehéz lenne megnevezni a legjobbat, de Ramsey rengeteg jó labdát adott és nagyon sokat dolgozott. Úgy tűnt, mintha hétről hétre pályára lépnének a csapatban.”

  “Úgy teljesítettek, ahogy elvártam tőlük, de az eredmény lehetett volna jobb is. A fiataljaink nagyszerűen képviselték az Arsenalt, nem látszott, hogy a BL történelmének legfiatalabb csapata volt a pályán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: