• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bruce-t sokkolta a Boro elleni vereség  A Wigan Athletic mesterére, Steve Bruce-ra sokkolóan hatott a tegnapi, Middlesbrough elleni 1-0 arányú vereség.

  Annak ellenére, hogy a Latics birtokolta többet a labdát és ők alakítottak ki jobb helyzeteket, nem sikerült gólt szerezniük, mivel a Boro védelme makacsul őrizte a kaput. Jó védekezésüknek az lett az eredménye, hogy Jeremie Aliadiere 89. percben szerzett góljával megnyerték a találkozót.

  “Talán nem igazságos eredmény született, de a futballban nem mindig azt kapod, amit megérdemelsz. Nem emlékszem, hogy kapusunk egyáltalán hozzáért volna a labdához a meccsen, de végül mégis vesztettünk.” – mondta Bruce.

  “Már mindenki beletörődöt a 0-0-ba. Gólt kellett volna szereznünk, de sajnálatos módon ez nem sikerült és a végén hatalmas szerencsétlenségünkre még mi kaptunk egy gólt.”

  “Hat vagy hét meccse veretlenek voltunk és szerintem az egész ország minket nézett, hiszen élőben adták a meccsünket. Szerintem erre rá is szolgáltunk, mert jó csapat vagyunk, a meccs elején sok problémát okoztunk, de végül nem úgy alakult, ahogy kellett volna.”

  “Elismerés illeti a Gorót a védekezésükért, különösen a két középhátvéd remekelt, ők már az előző meccseket is nagyon jól teljesítettek. Csalódott vagyok az eredmény miatt, de mindig előfordulhatnak ilyen dolgok a fociban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: