• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Leeds United menedzsere, Neil Warnock egy régi viszályt szít fel Rafa Benitez ellen!  Legutóbb akkor hallott Warnock Benitezről, amikor ez jogi lépésekkel fenyegette meg, emailben. Azt szeretné most, hogy csapata erre válaszoljon egy Chelsea elleni kiütéssel, szerdán, a Ligakupában.

  Warnock 2007-ben kapta a mailt, amikor a Sheffield Unitedet irányította, miután megvádolta azzal Benitezt, hogy aláássta a Premier League egységét és tekintélyét, és jelentős szerepet játszott a Sheffield kiesésében.
  A Milan elleni BL döntő előtt a Liverpool vezetőedzője pihentette pár alapjátékosát a Fulham ellen, így a londoniak 1-0ra nyertek, és így 2 ponttal a Sheffield előtt végeztek.
  Benitezt felháborították a vádak, és míg a MU vezetőedzője csak felhívta Warnock figyelmét arra, hogy kérjen elnézést, mivel Sir Alex Fergusont is hasonlóval vádolta a West Ham elleni meccs miatt, addig a spanyol sokkal harciasabb választ adott.
  “ Utoljára akkor hallottam Rafaról, mikor megfenyegetett, hogy jogi útra tereli az ügyet, ha mégegyszer megemlítem,” mondta Warnock, aki egy barátságtalan Yorkshire-I üdvözléssel várja majd a kimerítő japán útról hazatérő BL címvédőt.
  “Elég víz ment a híd alá. Ez egy olyan dolog, ami elkeserítő az életben, de ezt el kell fogadni. Minden lépésedben érnek csalódások, de az érzéseim letisztultak az elmúlt pár évvel kapcsolatban, és ezeket semmi nem fogja megváltoztatni.”

  Forrás: www.telegraph.co.uk
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: