• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mowbray megvédte Gerát  A West Bromwich Albion mestere, Tony Mowbray szerint Gera Zoltán csak a karrierje miatt igazolt a Fulhamhez nyáron.

  A magyar játékos ma először tér vissza a WBA otthonába, a The Hawthornsbe azóta, hogy távozott a birminghami gárdától.

  Gera barátságtalan fogadtatásra számíthat az Albion szurkolóitól, akik két hete Curtis Daviest is kifütyülték, amikor az Aston Villa színeiben visszatért régi csapatához.

  Mowbray azonban megvédte középpályásunkat és elismerően nyilatkozott róla, mivel nagy szerepe volt abban, hogy a West Brom feljusson a Premier Ligába.

  “Én csak ülök a kispadon és, hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy eközben a keménymag mire gondol. Tudom, hogy Curtis negatív fogadtatásban részesült, mikor visszetért a stadionba.” – mondta a mester.

  “Zoltán egy jó ember, egy rendes srác és biztos vagyok benne, hogy azt tette, amit a karrierje szempontjából jónak tartott. Úgy tűnik nekem, hogy a biztonságot kereste, mivel amikor elment, akkor voltak a szerződéshosszabbítások körüli kavarodások a klubnál.”

  “Csak a legjobakat tudom neki kívánni, mivel mindig a lehető legjobbat hozta ki magából, amikor pályára küldtem. Nagyon jó volt vele dolgozni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: