• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Readinget kétszer is díjazták!  A Readinges Brian McDermott, valamint Adam Le Fondre lettek megválasztva január legjobb edzőjének, valamint játékosának a Barclays Premier Leagueben.

  McDermott fiai 3-1re kaptak ki a Tottenhamtől 2013 első meccsén, de a hónap többi részében veretlenek maradtak.
  A királyiak két meccset nyertek a négyből, legyőzvén a West Bromot, valamint a Newcastlet, és 2-2t játszottak a Chelseavel a Madejski Stadiumban.
  Le Fondre mind a négy meccset a padról kezdte, de 5 alkalommal talált be: kétszer a Newcastle és a Chelsea ellen, 11esből pedig a West Brom ellen.
  A Reading megnyerte mindkét FA Kupa meccsét is, 3-1re győzvén a Crawley ellen január 5.én, és 4-0ra a Sheffield United ellen, hogy az 5. körben a Manchester Uniteddal találkozzon.
  Le Fondre így nyilatkozott a klub hivatalos oldalának:”Ez fantasztikus számomra, valósággal mámorító. Gondolják csak el azt, hogy honnan nyertem meg ezt a díjat-ez megmutatja azt, hogy milyen keményen dolgoztam!
  “Amikor az öregapó megmondta ezt nekem, nem tudtam, hogy mit szóljak. Ez őrült jó, amikor arra gondolsz, hogy milyen csatárok játszanak még a ligában: Suarez, Van Persie, Aguero, Rooney, stb., így nagyon sokat jelent számomra, hogy én lettem a hónap játékosa.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: