• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Crouch meglepetést tartogat a védőknek  A Tottenham Hotspur támadója, Peter Crouch szerint alaposan meglepődnek majd a hátvédek a világbajnokságon, ha vele kerülnek majd szembe.

  A korábbi Portsmouth-játékost tudja, hogy 201 cm-es magassága miatt a legtöbben úgy gondolják, csak a levegőben igazán veszélyes, de ő szeretné bebizonyítani, hogy lábbal is gondot tud okozni a bekkeknek.

  A 29 éves játékos 38 angol válogatottbeli fellépése alatt 21 gólt szerzett. Reméli, bekerül a Háromoroszlánosok végső keretébe és a vb-n is bizonyíthatja gólerősségét.

  “Amikor az emberek meglátják, milyen magas vagyok, mindig azt hiszik, hogy olyan játékos vagyok, aki csak akkor tud érvényesülni, ha a labda a levegőben van. Azt hiszem válogatottbeli mérkőzés per gól mutatóm magáért beszél” – mondta Crouch.

  “Úgy gondolom, elég jó vagyok ahhoz, hogy ott legyek a világbajnokságon és hozzátegyek valamit az angolok játékához. Bizonyára sok védő esne abba a hibába, hogy csak a fejjátékomra figyelne.”

  “Én azonban jobb vagyok ennél, azt hiszem, a csapattársaim mind egyetértenek velem abban, hogy én nem csak egyféleképpen tudok játszani. Sok hátvédet meglephetnék a világbajnokságon, akik nem gondolják, hogy lábbal is képes vagyok veszélyt teremteni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: