• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Crouch meglepetést tartogat a védőknek



    A Tottenham Hotspur támadója, Peter Crouch szerint alaposan meglepődnek majd a hátvédek a világbajnokságon, ha vele kerülnek majd szembe.

    A korábbi Portsmouth-játékost tudja, hogy 201 cm-es magassága miatt a legtöbben úgy gondolják, csak a levegőben igazán veszélyes, de ő szeretné bebizonyítani, hogy lábbal is gondot tud okozni a bekkeknek.

    A 29 éves játékos 38 angol válogatottbeli fellépése alatt 21 gólt szerzett. Reméli, bekerül a Háromoroszlánosok végső keretébe és a vb-n is bizonyíthatja gólerősségét.

    “Amikor az emberek meglátják, milyen magas vagyok, mindig azt hiszik, hogy olyan játékos vagyok, aki csak akkor tud érvényesülni, ha a labda a levegőben van. Azt hiszem válogatottbeli mérkőzés per gól mutatóm magáért beszél” – mondta Crouch.

    “Úgy gondolom, elég jó vagyok ahhoz, hogy ott legyek a világbajnokságon és hozzátegyek valamit az angolok játékához. Bizonyára sok védő esne abba a hibába, hogy csak a fejjátékomra figyelne.”

    “Én azonban jobb vagyok ennél, azt hiszem, a csapattársaim mind egyetértenek velem abban, hogy én nem csak egyféleképpen tudok játszani. Sok hátvédet meglephetnék a világbajnokságon, akik nem gondolják, hogy lábbal is képes vagyok veszélyt teremteni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: