• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bradley: “Nem fogjuk ingerelni Rooneyt”



    Az amerikai válogatott tagjai nem próbálnak majd Wayne Rooney idegeire menni az angolok elleni meccsen, legalábbis Bob Bradley szövetségi kapitány szerint.

    Bár a Manchester United támadója jóval higgadtabb játékossá vált az elmúlt évek során, még mindig könnyen fel lehet kelteni benne a szunnyadó oroszlánt.

    Nem meglepő, ha sokan úgy gondolják, hogy szombaton az amerikaiak úgy próbálják meg növelni esélyeiket az angolok ellen, hogy folyamatosan provokálják Rooneyt, amíg ki nem állíttatja magát.

    Bob Bradley azonban tagadja, hogy játékosai ilyen sportszerűtlen lépésre készülnének, ráadásul nem szeretné, ha egy ilyen dolog miatt romlana meg jó kapcsolata a Háromoroszlánosok mesterével, Fabio Capellóval.

    „Ha szóba kerül Wayne Rooney, mindig a temperamentumosságát hozzák fel, de én nagyon tisztelem őt, nélküle jóval gyengébb lenne az angol válogatott, minden erejével küzd és remek formában van” – mondta Bradley.

    „Nagyon nagy hatással van a társaira, kétségtelenül erős személyiség. Természetesen odafigyelünk rá, tudjuk, milyen veszélyes lehet. Hogy megpróbálnánk kikezdeni, provokálni? Nem, ez nem a mi stílusunk.”

    Forrás: SkySports




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: