• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Már alig várom”  Wayne Rooney elégedetten nyilatkozott az angol válogatott Platinum Stars elleni 3-0-s sikere után és már nagyon várja, hogy végre elkezdődjön a világbajnokság.

  Bár nem minden játékos nyújtott világbajnoki esélyeshez méltó teljesítményt a dél-afrikai klubcsapat ellen, a Manchester United támadója egyértelmű sikerként könyveli e a találkozót, ahol egy gólpasszal, egy góllal és egy sárga lappal vétette észre magát.

  „Már alig várom, hogy elkezdődjön a vb” – kezdte Rooney. „Ami a Platinum elleni meccsünket illeti, nem volt rossz.”

  „Jól esett egy félidőt a pályán tölteni, elégedett voltam a játékkal. Olyan eredményt értünk el, amilyet szerettünk volna, örültem volna egy kicsit több játékidőnek, de erre a 45 percre sem panaszkodhatom.”

  Sokan aggodalmukat fejezték ki az ifjú csatár sárga lapja miatt, mivel attól tartanak, úgy járhat, mint négy éve, a portugálok elleni elődöntőben, ahol kiállították. Jermain Defoe szerint azonban a válogatottnak még előnye is származhat Rooney hevességéből.

  „Ha kordában tudja tartani az indulatait, Wayne temperamentumossága akár a hasznunkra is lehet. Megvan benne a tűz, ami egy igazi sikeres játékosból nem hiányozhat. Enélkül nem lenne ugyanaz.”

  Forrás: FIFA.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: