• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney: “Már alig várom”



    Wayne Rooney elégedetten nyilatkozott az angol válogatott Platinum Stars elleni 3-0-s sikere után és már nagyon várja, hogy végre elkezdődjön a világbajnokság.

    Bár nem minden játékos nyújtott világbajnoki esélyeshez méltó teljesítményt a dél-afrikai klubcsapat ellen, a Manchester United támadója egyértelmű sikerként könyveli e a találkozót, ahol egy gólpasszal, egy góllal és egy sárga lappal vétette észre magát.

    „Már alig várom, hogy elkezdődjön a vb” – kezdte Rooney. „Ami a Platinum elleni meccsünket illeti, nem volt rossz.”

    „Jól esett egy félidőt a pályán tölteni, elégedett voltam a játékkal. Olyan eredményt értünk el, amilyet szerettünk volna, örültem volna egy kicsit több játékidőnek, de erre a 45 percre sem panaszkodhatom.”

    Sokan aggodalmukat fejezték ki az ifjú csatár sárga lapja miatt, mivel attól tartanak, úgy járhat, mint négy éve, a portugálok elleni elődöntőben, ahol kiállították. Jermain Defoe szerint azonban a válogatottnak még előnye is származhat Rooney hevességéből.

    „Ha kordában tudja tartani az indulatait, Wayne temperamentumossága akár a hasznunkra is lehet. Megvan benne a tűz, ami egy igazi sikeres játékosból nem hiányozhat. Enélkül nem lenne ugyanaz.”

    Forrás: FIFA.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: