• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson Rooneyt okolja



    Sir Alex Ferguson szerint Wayne Rooney túlzott lelkesedésének köszönheti kisebb sérülését, ami miatt lehet, hogy ki kell hagynia a Manchester United következő meccsét.

    A 24 éves támadó térdproblémákra panaszkodott az Aston Villa elleni Ligakupa-döntő után. Ferguson ennek ellenére elengedte az angol válogatotthoz az Egyiptom elleni barátságos meccsre.

    A skót mester nem számított rá, hogy játékosára hosszú szerep vár a tét nélküli mérkőzésen, de végül 86 percet játszott. A Wembley rossz talaja nem tett jót a térdének.

    Sir Alex nem a válogatott szövetségi kapitányát, Fabio Capellót okolja a kisebb sérülés miatt, hanem Rooneyt, mivel szerinte a csatárnak cserét kellett volna kérnie saját érdekében.

    “Nem hiszem, hogy játszania kellett volna” – mondta Fergie mester.

    “A túlzott lelkesedésének köszönhető ez az egész. Az az egy baj van vele, hogy nem tud nemet mondani. Vasárnap jelezte, hogy valami nincs rendben a térdével, de mikor megkereste a válogatott, nem ellenkezett.”

    “Fabio Capellónak az a dolga, hogy a lehető legjobb csapatot válogassa össze, őt nem is hibáztatom. Amiatt viszont sokkal inkább csalódott vagyok, hogy Wayne nem cseréltette le magát időben. El sem hiszem.”

    Elképzelhető, hogy a korábbi Everton-játékosnak ki kell hagynia a ma esti Wolverhampton Wanderers-Manchester United mérkőzést.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: