• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson Rooneyt okolja  Sir Alex Ferguson szerint Wayne Rooney túlzott lelkesedésének köszönheti kisebb sérülését, ami miatt lehet, hogy ki kell hagynia a Manchester United következő meccsét.

  A 24 éves támadó térdproblémákra panaszkodott az Aston Villa elleni Ligakupa-döntő után. Ferguson ennek ellenére elengedte az angol válogatotthoz az Egyiptom elleni barátságos meccsre.

  A skót mester nem számított rá, hogy játékosára hosszú szerep vár a tét nélküli mérkőzésen, de végül 86 percet játszott. A Wembley rossz talaja nem tett jót a térdének.

  Sir Alex nem a válogatott szövetségi kapitányát, Fabio Capellót okolja a kisebb sérülés miatt, hanem Rooneyt, mivel szerinte a csatárnak cserét kellett volna kérnie saját érdekében.

  “Nem hiszem, hogy játszania kellett volna” – mondta Fergie mester.

  “A túlzott lelkesedésének köszönhető ez az egész. Az az egy baj van vele, hogy nem tud nemet mondani. Vasárnap jelezte, hogy valami nincs rendben a térdével, de mikor megkereste a válogatott, nem ellenkezett.”

  “Fabio Capellónak az a dolga, hogy a lehető legjobb csapatot válogassa össze, őt nem is hibáztatom. Amiatt viszont sokkal inkább csalódott vagyok, hogy Wayne nem cseréltette le magát időben. El sem hiszem.”

  Elképzelhető, hogy a korábbi Everton-játékosnak ki kell hagynia a ma esti Wolverhampton Wanderers-Manchester United mérkőzést.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: