• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand ott lehet a visszavágón  A Manchester United védője, Rio Ferdinand minden bizonnyal játszhat majd az Arsenal elleni BL-elődöntő visszavágóján, mivel a vizsgálatok kimutatták, hogy nem szenvedett bordatörést.

  Rio FerdinandSzerdán, az elődöntő első meccsén a bordáit fájlaló angol védőt le kellett cserélni és kórházba kellett szállítani.

  A szombati, Middlesbrough elleni bajnokit biztosan ki kell hagynia, de nagy a valószínűsége, hogy az Ágyúsok elleni visszavágón már a pályán lehet.

  “Rióval kapcsolatban jó hírekről számolhatunk be. Egy bordája sem tört el, a tüdeje kissé megzúzódott, ami miatt vért köhögött fel, de azóta semmi baja” – mondta a United mestere, Sir Alex Ferguson.

  “Remélhetőleg kedden már vállalni tudja a játékot. Már most úgy tűnik, hogy teljesen rendben van, de holnap még nem kockáztatjuk meg a pályára küldését.”

  “Természetes, hogy az esetet látva mindenki a legrosszabbra gondolt, de a helyzet az, hogy holnap már újra edzésbe állhat, hogy keddre játékra kész állapotban legyen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: