• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mascherano nem tudja, hogy marad-e  Javier Mascherano elmondta, egyelőre még nem tudja, hogy meddig marad a Liverpoolnál, de elsődleges célja, hogy segítse csapatát a bajnoki címért folyó küzdelemben.

  Javier MascheranoA dél-amerikai középpályás elmondása szerint jól érzi magát a Poolnál, de úgy gondolja, klubja elküldheti, ha egy csábító ajánlat érkezik iránta.

  Egyelőre azonban csak az lebeg a szeme előtt, hogy csapatával megpróbálja megelőzni a Manchester Unitedet és megnyerni a bajnoki címet.

  A Vörösök három ponttal vannak lemaradva az egy meccsel kevesebbet játszó United mögött. A bajnokságban legközelebb a Newcastle Uniteddel kell megküzdeniük.

  “Egyelőre a legfőbb célom, hogy megnyerjem a bajnokságot a csapatommal. Utána elkezdhetek gondolkodni a jövőmről, azt azonban szeretném leszögezni, hogy jól érzem magam itt” – mondta Mascherano.

  “Nem mondhatok semmit rosszat sem a Liverpoolról, sem Liverpool városáról. Az itteniek nagyon jók voltak hozzám, de sosem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.”

  “Előfordulhat, hogy egy másik csapat ajánlatot tesz értem és a Liverpool azt mondja, hogy mennem kell, mert szükségük van a pénzre. Sosem lehet tudni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: