• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho szívesen dolgozna az MU-nál  Az Internazionale mestere, José Mourinho gondolkodás nélkül igent mondana, ha a Manchester United munkát ajánlana neki.

  José MourinhoSir Alex Ferguson teljesen egészséges és egyelőre nem is tervezi, hogy visszavonul, de mindenki jól tudja, hogy nem ülhet a végtelenségig a Vörös Ördögök kispadján.

  A csapat pénzügyi igazgatója, David Gill jól tudja, hogy pályafutása egyik legnehezebb feladatával néz szembe, ha a skót mester utódját kell megtalálnia.

  Mourinho neve már többször felmerült a Uniteddel kapcsolatban, mióta távozott a Chelsea-től. A portugál stratéga már nem egyszer elmondta, hogy szívesen dolgozna az egykori nagy riválisnál, álláspntja azóta sem változott.

  “Komolyan elgondolkodnék, ha a Manchester United szeretne szerződtetni, de előbb át kell gondolniuk, hogy tényleg engem akarnak-e Sir Alex Ferguson helyére. Ha nekik megfelelnék, akkor miért ne?” – mondta a világhírű szakember.

  “Nagyon szeretem Angliát, az ottani szurkolók szenvedélyesen buzdítják a csapatukat, amivel utánozhatatlan légkört varázsolnak a stadionokba.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: