• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Owen idényének vége  Úgy tűnik, Michael Owen kénytelen lemondani a világbajnoki szereplésről szőtt álmairól, mivel ebben a szezonban már nem léphet pályára.

  A korábbi Liverpool támadó alaposan kivette részét a Manchester United Ligakupa-győzelméből, hiszen ő egyenlített az Aston Villa ellen.

  Az első félidő vége előtt azonban térdsérülést szenvedett, ami miatt le kellett cserélni. Eleinte mindenki úgy gondolta, csak néhány hetet kell majd kihagynia, de most kiderült, hogy ebben az idényben már nem játszhat.

  Ez csapatán kívül neki is hatalmas csalódás, hiszen szeretett volna ott lenni az angolok Dél-Afrikába utazó keretében, de így le kell tennie erről.

  “Nagyon elszomorít minket a kiesése. Sajnos jóval komolyabb dologról van szó, mint ahogy azt hittük, ki kell hagynia a szezon hátralévő részét. Hétfőn megoperálják a térdét” – mondta Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere.

  “Lehet, hogy a Wembley rossz talaja is hozzájárult a sérüléshez, de valójában azt hiszem csak a rossz szerencsét okolhatjuk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: