• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ronaldo Madridba várja Rooneyt



    Cristiano Ronaldo nagyon örülne, ha a Real Madridban ismét együtt játszhatna korábbi csapattársával, Wayne Rooneyval.

    Cristiano Ronaldo és Wayne RooneyA portugál világsztár nyáron hagyta el a Manchester Unitedet a Blancók kedvéért, akik 80 millió fontot fizettek érte.

    A beilleszkedés nem okozott gondot neki, hét meccs alatt kilenc gólt lőtt fehér mezben. Bár nem tartja valószínűnek, hogy Rooney egyhamar távozik Angliából, biztos benne, hogy a 24 éves támadó remekelne a La Ligában.

    “Wayne idekint is szenzációs játékosnak számítana. Bármilyen nehéz helyzetben lenne a csapat, ő mindig tudna segíteni” – mondta az aranylabdás.

    “Spanyolország ideális hely a világ legjobbjainak és nem kérdéses, hogy Rooney közéjük tartozik. Mindene megvan hozzá, hogy álomszerű karriert fusson be.”

    “Angliában néhányszor már megmutatta, hogy mire képes. A spanyol bajnokságban is jól elboldogulna, jó lenne egy nap a Real Madridnál látni.”

    “Tudom, hogy nagyon nehéz lenne neki a távozás, hiszen imádja Angliát, Manchestert, Liverpoolban született és nagyon jó helyen van a Unitednél. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogat a jövő.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: