• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo Madridba várja Rooneyt  Cristiano Ronaldo nagyon örülne, ha a Real Madridban ismét együtt játszhatna korábbi csapattársával, Wayne Rooneyval.

  Cristiano Ronaldo és Wayne RooneyA portugál világsztár nyáron hagyta el a Manchester Unitedet a Blancók kedvéért, akik 80 millió fontot fizettek érte.

  A beilleszkedés nem okozott gondot neki, hét meccs alatt kilenc gólt lőtt fehér mezben. Bár nem tartja valószínűnek, hogy Rooney egyhamar távozik Angliából, biztos benne, hogy a 24 éves támadó remekelne a La Ligában.

  “Wayne idekint is szenzációs játékosnak számítana. Bármilyen nehéz helyzetben lenne a csapat, ő mindig tudna segíteni” – mondta az aranylabdás.

  “Spanyolország ideális hely a világ legjobbjainak és nem kérdéses, hogy Rooney közéjük tartozik. Mindene megvan hozzá, hogy álomszerű karriert fusson be.”

  “Angliában néhányszor már megmutatta, hogy mire képes. A spanyol bajnokságban is jól elboldogulna, jó lenne egy nap a Real Madridnál látni.”

  “Tudom, hogy nagyon nehéz lenne neki a távozás, hiszen imádja Angliát, Manchestert, Liverpoolban született és nagyon jó helyen van a Unitednél. Sosem lehet azonban tudni, hogy mit tartogat a jövő.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: