• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Johnson ott akar lenni a vb-n



    A Manchester City januári szerzeménye, Adam Johnson szerint van rá esély, hogy ő is bekerül az angolok Dél-Afrikába utazó keretébe.

    A fiatal szélső a januári átigazolási időszakban 7,5 millió fontért igazolt a Cityhez a Middlesbrough-tól. A Bolton Wanderers ellen 2-0-ra megnyert meccsen biztató teljesítményt nyújtott.

    Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy játékával meggyőzze Fabio Capellót, ott a helye a világbajnoki keretben. Olyan játékosokkal kell megküzdenie a bekerülésért, mint David Beckham, Aaron Lennon, Stewart Downing, Ashley Young, Shaun Wright-Phillips, Theo Walcott és James Milner.

    “Egyre közeledik a világbajnokság, ilyenkor mindennek hatalmas jelentősége van. Amikor a Cityhez igazoltam, egy hang megszólalt a fejemben, hogy tegyek meg mindent a vb-szereplésért” – mondta Johnson.

    “A másodosztályban nem voltam szem előtt, esélyem sem volt a válogatottba kerülni. Csak annak van esélye, akinek a meccseit a tv-ben közvetítik és sokat beszélnek róla.”

    “Amikor elhagytam a Middlesbrough-t és egy nagy klubhoz igazoltam, az olyan dolgok, mint a válogatottság, látótávolságba kerültek.”

    “Remélem ott leszek a világbajnokságon. Ha továbbra is úgy játszom, mint a Bolton ellen, akkor lehet esélyem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: