• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Johnson ott akar lenni a vb-n  A Manchester City januári szerzeménye, Adam Johnson szerint van rá esély, hogy ő is bekerül az angolok Dél-Afrikába utazó keretébe.

  A fiatal szélső a januári átigazolási időszakban 7,5 millió fontért igazolt a Cityhez a Middlesbrough-tól. A Bolton Wanderers ellen 2-0-ra megnyert meccsen biztató teljesítményt nyújtott.

  Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy játékával meggyőzze Fabio Capellót, ott a helye a világbajnoki keretben. Olyan játékosokkal kell megküzdenie a bekerülésért, mint David Beckham, Aaron Lennon, Stewart Downing, Ashley Young, Shaun Wright-Phillips, Theo Walcott és James Milner.

  “Egyre közeledik a világbajnokság, ilyenkor mindennek hatalmas jelentősége van. Amikor a Cityhez igazoltam, egy hang megszólalt a fejemben, hogy tegyek meg mindent a vb-szereplésért” – mondta Johnson.

  “A másodosztályban nem voltam szem előtt, esélyem sem volt a válogatottba kerülni. Csak annak van esélye, akinek a meccseit a tv-ben közvetítik és sokat beszélnek róla.”

  “Amikor elhagytam a Middlesbrough-t és egy nagy klubhoz igazoltam, az olyan dolgok, mint a válogatottság, látótávolságba kerültek.”

  “Remélem ott leszek a világbajnokságon. Ha továbbra is úgy játszom, mint a Bolton ellen, akkor lehet esélyem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: