• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jó áron távozhatnak a Boro sztárjai  A Middlesbrough pénzügyi igazgatója, Keith Lamb szerint csapata hajlandó elengedni legnagyobb játékosait, ha az érdeklődők komoly ajánlatokkal állnak elő.

  Tuncay SanliA Boro kiesett a Premier League-ből, így 11, élvonalban töltött év után a következő szezont ismét a másodosztályban kezdik.

  A kiesés után természetesen sok játékost szóba hoztak élvonalbeli klubokkal, sőt olyan hírek is megjelentek, hogy a teesside-iaknak áron alul kell megválniuk legjobbjaiktól a klub rossz anyagi helyzete miatt.

  Lamb elmondása szerint a Middlesbrough-nak nincsenek pénzügyi gondjai, de jó ajánlat esetén nem fogják visszatartani tehetséges játékosaikat.

  “A csapat továbbra is jól áll, ami a pénzügyeket illeti. Az elsődleges célunk, hogy jövőre visszajussunk a Premier League-be” – mondta Lamb.

  “Jó esélyeink vannak rá, hogy egy igazán jó szezont fussunk és valóban feljussunk. Azok, aki távozni akarnak, mehetnek, ha találnak egy olyan klubot, amely hajlandó annyit fizetni értük, amennyit mi kérünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: