• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Boyd: “Megállnám a helyem Angliában”  A Birmingham City átigazolási célpontja, Kris Boyd biztos benne, hogy az angol Premier League-ben is olyan sikeres lenne, mint Skóciában.

  A 26 éves támadó szerződése nyáron lejér a skót bajnoki címvédő Rangersszel és még mindig nem döntötte el, hogy marad vagy új csapat után néz.

  Boydot a Birmingham mellett a Blackburn Roversszel, a Hull Cityvel és a Wigan Athletickel is szóba hozták. Biztos benne, hogy Angliában is olyan ütemben termelné a gólokat, mint a skót élvonalban.

  “Nagyon jó lenne a Premiershipben játszani. Bízom a képességeimben és úgy gondolom, a legmagasabb szinten is képes lennék gólokat lőni” – mondta a csatár.

  “Jelenleg azonban minden erőmmel szeretném a Rangerst segíteni újabb trófeák elhódításában. Egyelőre tényleg nem tudom, hogy maradok vagy megyek, de boldogan lövöldözném még itt a gólokat öt vagy hat évig.”

  “Beszéltem Walter Smith-szel, aki megérti, hogy időre van szükségem. A kívülállók azt gondolják, hogy csak odaírom a nevem a papírra és el is van intézve, de egy szerződéshosszabbítás nem ilyen egyszerű.”

  “Jelenleg nem áll stabil lábakon a klub és ez az, ami zavar. El kell rendezni a függőben lévő ügyeket, meg kell győzni Ally McCoistot, Kenny McDowallt és Ian Durrantet, hogy maradjanak. Ez az elsődleges.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: