• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jagielka szeretne ott lenni a vb-n  Az Everton védője, Phil Jagielka nagyon örülne, ha ott lehetne a világbajnokságon az angol válogatottal, de nem fog elkeseredni, ha Fabio Capello nem hívja be.

  A 27 éves bekk súlyos térdsérülést szenvedett az előző szezonban, ami miatt tíz hónapig nem léphetett pályára.

  Nemrég azonban visszatérhetett és olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy az is felmerült, hogy bekerülhet az angolok Dél-Afrikába utazó keretébe.

  Ennek ő természetesen nagyon örülne, de elmondása szerint akkor sem sértődne meg, ha nem kapna behívót, ugyanúgy szurkolna a Háromoroszlánosoknak.

  “Minden labdarúgó álma, hogy a világbajnokságon képviselhesse a hazáját. Remek lenne, ha lehetőséget kapnék és bekerülnék a keretbe, főleg az elmúlt tíz hónap után” – kezdte Jagielka.

  “Magamon kívül leszek az örömtől, ha ott lehetek a világbajnokságon, de nem fogok szomorkodni, ha mégsem. Magamra veszem a mezemet és a tv elől biztatom majd a srácokat.”

  A korábbi Sheffield United-játékos eddig három alkalommal szerepelt az angol nemzeti csapatban és egyre többször merült fel a neve a válogatottnál, mielőtt tavaly áprilisban megsérült.

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: