• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kaká vb-esélyesnek tartja Angliát



    A brazil sztár, Kaká szerint az angol válogatott erős és összeszedett csapattá vált Fabio Capello irányítása alatt, mely komoly esélyekkel pályázik a világbajnoki címre.

    KakáA Real Madrid középpályása minden bizonnyal csapatkapitányként vezeti majd ki a brazil válogatottat az Anglia elleni barátságos meccsre szombaton.

    A 2007-es aranylabdás szerint a Háromorszlánosok komoly esélyesként indulnak a 2010-es világbajnokságon, mivel Capello remek munkát végzett a csapatnál.

    “Nem azt mondom, hogy az angolok korábban nem voltak jók, de most mégis sokkal erősebbek és összeszedettebbek, mint korábban. Ez a két fő jellemzője Capello csapatainak” – mondta a korábbi AC Milan-játékos.

    “Angliának mindig is remek játékosai voltak. Nagy rajongója vagyok Steven Gerrardnak, aki egy oroszlán elszántságával képes küzdeni. Hatalmas ikonja a modern focinak, támadásban és védekezésben is félelmetes.”

    “Ezek az egyenként kiváló játékosok most megtanultak csapatként együttműködni, tudják hova kell passzolni és hova kell helyezkedni. A hozzáállásuk is sokat változott.”

    “Az angolok egyértelmű esélyesei a dél-afrikai világbajnokságnak. A vb egy olyan sorozat, ahol mindennek jól kell alakulnia, hogy nyerhess. A játékosoknak egészségesnek kell maradniuk, a bíróknak a te javadra kell ítélniük, mivel egyetlen piros lap is komoly következményekkel járhat.”

    “Számomra egyértelmű, hogy az angol válogatottnak mindene megvan a végső sikerhez. Biztos vagyok benne, hogy a hétvégi barátságos meccsen is küzdeni fognak, nem lesz tétje a találkozónak, de a győztes óriási lökést kaphat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: