• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A hétmeccses McLeish elhagyja a Forrestet!  A Nottingham Forrest közös megegyezéssel felbontotta Alex McLeish szerződését, mindössze 7 meccs után.

  Számos jelentés spekulált már azon, hogy mindössze 1 hónap után már kérdéses lett a jövője a City Groundon.
  A skótot dühítette az, hogy számos transzfercélt nem tudott elérni-leginkább a Peterborough szélsőjét, George Boydot, akit szemproblémái miatt nem tudtak elhozni.
  Egy rossz hét után McLeish csapata 2-1re kapott ki egykori csapatától, a Birminghamtől,amit az a játékos szerzett, akit szintén meg akart szerezni-Chris Burke.
  Hét meccséből mindössze csak 1et nyert meg, kettőn játszott döntetlent, és 5 alkalommal kapott ki, ebbe beleértve az FA Kupában elért Oldham elleni vereséget is.
  Lehet tudni azt, hogy McLeish döntésében szerepet játszott az is, hogy a kuwaiti tulajdonosok egyre inkább beavatkoznak a csapat ügyeibe.
  McLeish Sean O’Driscoll helyére jött december 27.én, ezt nyilatkozta a hivatalos honlapnak: “Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen rövid idő után elhagyom a csapatot.
  “De így is nagy megtiszteltetés volt egy ilyen fantasztikus csapatnál lenni, és meg akarom köszönni a játékosoknak, a stábnak és a szurkolóknak a támogatást, és minden jót kívánok a Nottingham Forrestnek.
  ” Jó viszonyban váltunk el egymástól. Eltérő volt a stratégiánk a csapat fejlődéséről, és úgy éreztük, hogy szét kell váljunk.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: