• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A hétmeccses McLeish elhagyja a Forrestet!



    A Nottingham Forrest közös megegyezéssel felbontotta Alex McLeish szerződését, mindössze 7 meccs után.

    Számos jelentés spekulált már azon, hogy mindössze 1 hónap után már kérdéses lett a jövője a City Groundon.
    A skótot dühítette az, hogy számos transzfercélt nem tudott elérni-leginkább a Peterborough szélsőjét, George Boydot, akit szemproblémái miatt nem tudtak elhozni.
    Egy rossz hét után McLeish csapata 2-1re kapott ki egykori csapatától, a Birminghamtől,amit az a játékos szerzett, akit szintén meg akart szerezni-Chris Burke.
    Hét meccséből mindössze csak 1et nyert meg, kettőn játszott döntetlent, és 5 alkalommal kapott ki, ebbe beleértve az FA Kupában elért Oldham elleni vereséget is.
    Lehet tudni azt, hogy McLeish döntésében szerepet játszott az is, hogy a kuwaiti tulajdonosok egyre inkább beavatkoznak a csapat ügyeibe.
    McLeish Sean O’Driscoll helyére jött december 27.én, ezt nyilatkozta a hivatalos honlapnak: “Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen rövid idő után elhagyom a csapatot.
    “De így is nagy megtiszteltetés volt egy ilyen fantasztikus csapatnál lenni, és meg akarom köszönni a játékosoknak, a stábnak és a szurkolóknak a támogatást, és minden jót kívánok a Nottingham Forrestnek.
    ” Jó viszonyban váltunk el egymástól. Eltérő volt a stratégiánk a csapat fejlődéséről, és úgy éreztük, hogy szét kell váljunk.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: