• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • MU: Szabálytalanságok Jones leigazolása körül?



    A Blackburn Rovers azzal vádolja a Manchester Unitedet, hogy hónapokkal korábban megkereste Phil Jonest, minthogy erre engedélyt kapott volna.

    A tehetséges középhátvédet sikeresen leigazolták a Vörös Ördögök. A játékos azután írja majd alá öt évre szóló szerződését az Old Traffordon, hogy hazatér Dániából, az U21-es Európa-bajnokságról.

    A Blackburnt nemrég felvásárló Venkys Group elöljárói azt állítják, nem zajlott minden szabályszerűen a transzfer során, a manchesteriek ugyanis jóval azelőtt tárgyaltak Jonesszal, hogy a kék-fehérek erre engedélyt adtak volna.

    “Jó okunk van feltételezni, hogy a United két-három hónappal ezelőtt már kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, sőt valószínűleg a játékossal is” – mondta Anuradha Desai, a Venkys elnöke.

    “Kész voltam bepanaszolni a Manchester Unitedet az illetékes szerveknél, akár jogi útra is tereltem volna az ügyet, de sokat beszéltünk erről a menedzserrel, Steve Keannel, és végül letettem róla.”

    “Tudtuk, hogy Phil szeretne a Unitedhez igazolni, így egy ilyen jogi eljárással neki ártottunk volna a legtöbbet. A legjobbakat kívánjuk neki az új csapatánál.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: