• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • MU: Szabálytalanságok Jones leigazolása körül?  A Blackburn Rovers azzal vádolja a Manchester Unitedet, hogy hónapokkal korábban megkereste Phil Jonest, minthogy erre engedélyt kapott volna.

  A tehetséges középhátvédet sikeresen leigazolták a Vörös Ördögök. A játékos azután írja majd alá öt évre szóló szerződését az Old Traffordon, hogy hazatér Dániából, az U21-es Európa-bajnokságról.

  A Blackburnt nemrég felvásárló Venkys Group elöljárói azt állítják, nem zajlott minden szabályszerűen a transzfer során, a manchesteriek ugyanis jóval azelőtt tárgyaltak Jonesszal, hogy a kék-fehérek erre engedélyt adtak volna.

  “Jó okunk van feltételezni, hogy a United két-három hónappal ezelőtt már kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, sőt valószínűleg a játékossal is” – mondta Anuradha Desai, a Venkys elnöke.

  “Kész voltam bepanaszolni a Manchester Unitedet az illetékes szerveknél, akár jogi útra is tereltem volna az ügyet, de sokat beszéltünk erről a menedzserrel, Steve Keannel, és végül letettem róla.”

  “Tudtuk, hogy Phil szeretne a Unitedhez igazolni, így egy ilyen jogi eljárással neki ártottunk volna a legtöbbet. A legjobbakat kívánjuk neki az új csapatánál.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: