• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Milner nem fél a büntetőktől  James Milner elmondta, szívesen magára vállalná az angol válogatott tizenegyeseit, akár a világbajnokságon is.

  James MilnerAz Aston Villa középpályásának nem volt szerencséje a büntetőkkel az utóbbi időben. Nyáron, az U21-es Eb-n is elhibázott egyet, és az idei szezonban is rontott már kétszer.

  Ez azonban nem szegte kedvét és az önbizalma sem szállt el. Elmondása szerint szívesen elvállalná a tizenegyesrúgó szerepét a válogatottban, attól sem rettenne vissza, ha a vb-n kellene bizonyítania.

  “Természetesen a világbajnokságon is elvállalnám a büntetőket. Én mindig kész voltam a labda mögé állni” – mondta Milner.

  “Tudom, hogy mostanában többször is hibáztam, de nem is tudnék elképzelni jobbat annál, ha egy ekkora tornán törne meg a rossz sorozat.”

  “Ami azt illeti, nem csak én hagytam ki eddig tizenegyest a Villánál. Mostanában úgy tűnik, képtelenek vagyunk értékesíteni az ilyen helyzeteket, már hármat vagy négyet kihagytunk idén.”

  “Ennek ellenére még mindig magabiztos vagyok, hiszik vagy sem, sok büntetőt értékesítettem ezelőtt. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, melyek előbb-utóbb véget érnek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: